276°
Posted 20 hours ago

Generic 20mm Flexible Conduit Contractor Pack COPEX 10 MTR Plus 10 Glands LSZH

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Fie ca iti construiesti o casa sau iti renovezi noul apartament, instalatia electrica este una dintre etapele principale. Ai nevoie de tub flexibil tip copex pentru a lucra usor si a beneficia de un produs durabil? La noi gasesti tub copex de dimensiuni variate, iar comanda o poti face online. Livram oriunde in tara. Copexul din poliolfina Legrand 651220este un tub flexibil cu fir de tragere, avand un diametru de 20 mm. Acest tub este proiectat pentru a oferi o rezistenta mecanica ridicata, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in peretele de beton. Este echipat cu un cordon de tragere conductoare, facilitand instalarea si manevrarea cablurilor si conductorilor in interiorul tubului. fabricat din poliolefina (proprietatile poliolefinei: rezistenta la coroziune, usurinta de prelucrare, rezistenta la temperaturi si durabilitate); La alegerea tubului riflat, fie din copex metalic sau cu sarma, se va tine cont de diametru. Astfel, poti alege tub riflat cu diametru de 20, 50 sau 110 mm. Tubul cu exterior ondulat si interior neted se numeste Cavidotto. Acest tip de produs ajuta la trecerea cablurilor prin zid – instalatii incastrate, si are mai multe calitati. Mai intai trebuie sa amintim de anumite proprietati de autostingere, copexul inlaturand eventualitatea unor incendii nedorite cauzate de scantei. El nu propaga flacara produsa, dimpotriva, reuseste sa o inabuse (autostingerea se produce in mai putin de 30 secunde pentru varianta de copex cu autostingere).

rezistenta mecanica marita:acest tub flexibil este construit pentru a face fata solicitarilor mecanice si protejeaza eficient cablurile si conductorii impotriva deteriorarilor in medii cu potential impact fizic sau stres mecanic; Bun venit in categoria din care iti alegi cel mai potrivit tub flexibil (copex) pentru lucrarea ta. Aici gasesti online, rapid si sigur, o gama variata de articole cu preturi excelente. Alege un tub flexibil folosit in instalatiile electrice aferente constructiilor din orice fel de material (fier, beton, lemn, material plastic, caramida), utilizate in diverse domenii de activitate precum instalatiile casnice si industriale de interior si exterior. Pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune se recomanda utilizarea tubului copex din PVC. Este flexibil, izolant, si, in plus este un copex ignifug (adica nu propaga flacara). Alte proprietati: intarziere la propagarea flacarii:tubul este conceput pentru a oferi o protectie suplimentara impotriva propagarii flacarilor, ceea ce il face potrivit pentru aplicatii in care siguranta impotriva incendiilor este o preocupare importanta; cordon de tragere conductoare:prezenta unui cordon de tragere faciliteaza instalarea si tragera conductorilor prin tub, oferind o solutie practica si convenabila pentru configurarea sistemelor de cabluri;

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment